Ingatlan automatizálás

Átláthatóság, automatizmus, rendszerbiztonság, egyszerűség, nyugalom

Ez jellemző a jövő/jelen ingatlanjaira. Ugye egykor örültünk, ha van autónk, amiben pl. mi adtuk az erőt a kormány vagy a fék működéséhez, amit ma már az un. szervókormányok/fékek helyettesítettek. De még az ablakemelés is csak kézzel irányított volt szinte mindenhol. A Trabantban  pl. a tartalék üzemanyag csak is akkor volt elérhető, ha kézzel egy kis csapot átváltottunk, hogy legyen újra üzemanyagunk. Ma ezt minden autóban egy kis lámpa felvillanása jelzi, ha ideje tankolnunk és nem kell figyelni rá, és nem kell kézzel átváltani semmit se.

Ma, az automatizált autók korát éljük, és meg se kérdőjelezzük, hogy pl. központi kijelző nélkül vegyünk-e autót, de elektromos ablakemelő nélkül biztos, hogy nem, ugye?

Hamarosan az ingatlanok piaca is ekkora átalakuláson megy át, aminek a kialakulásában az éber szemek hatalmas mozgolódást láthatnak.

Mi ebben a mozgolódásban kínálunk Önnek egy nagyon különleges megoldást ingatlanjának automatizálásában saját fejlesztésű és gyártási eszközeinkkel.

A mi megoldásainkra jellemző tulajdonságok:

Gyors irányítás, azaz nincs központi kiszolgáló rendszer. Minden adat az adott ingatlan központi vezérlőjében tárolt, amihez csak az ingatlan kezelője fér hozzá, így ahhoz gyorsan hozzá lehet férnie az irányítónak.

Biztonságos adatkezelés. Mivel nincs központi adatkezelés, így minden adathoz csak az ingatlan kezelője fér hozzá, ahhoz harmadik fél nem fér hozzá, és így nem lesz áldozata az olyan adatkezelő botrányoknak, amelyeket a közelmúltban a nagy multicégek adatkezelési botrányában ismerhettünk meg.

Kényelmes irányítás. Bár ma már ez alap követelmény, ami ránk is jellemző, de akár a telefonunkról is irányíthatunk mindent, amivel felszereljük az ingatlant.

Alkalmazkodás a meglővő eszközökhöz. Ha már van egy kész épülete, és oda utólag akar automatizálás telepíteni, akkor az átlagos megoldásokkal nagyon nehéz dolga van azt felépíteni. Ezt egyetlen eszközbe, szinte lehetetlen összehangolnia.
Mi a központosításra figyelünk, hogy a jelenlegi eszközeit ne kelljen feltétlenül másikra cserélnie, hanem a meglévő eszközeit integráljuk be a mi központosítási eszközeinkbe, esetenként kisegítő technikai modulokkal telepítve.

Modulási felépítés. Ha játszott már Lego-val, akkor el tudja nagyjából képzelni a mi megoldásunkat is. Van a klasszikus 2-es építő elemünk is, de vannak tömbösített eszközök is, ami segíti a kívánt cél elérését.

Megfizethető termék/szolgáltatások. Mindig lesz olcsóbb. Nem érdemes folyton az árversenyben részt venni, mert akkor az a szolgáltatási minőség rovására megy. Vagyis, nem a legolcsóbbak közé tartozunk, de folyamatosan azon dolgozunk, hogy partnereinknek a lehető legnagyobb hasznot tudjuk pénzben is biztosítani, ami általában joggal lehet mindannyiunk elvárása egy ilyen eszköz kiválasztásánál.

Egy okos ingatlan-vezérlő pénzbeli hasznot is termel,
nem csak a használatában kényelmes

Ismerjen meg minket

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne többet tudni rólunk, ill. a megoldásainkról, akkor jöjjön el hozzánk egy kávéra és ismerje meg a tesztlakásunkba szerelt megoldásainkat Budapest belvárosában az Erzsébet tér közelében

Időpont egyeztetéshez hívjon minket: +36-70-578-4766

Okoslakás